Thursday 17 June 2010

Ανοιχτή συνάντηση

Προσκαλούμε τους φίλους της ομάδας και του ποδοσφαίρου στην επόμενη ανοιχτή συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 19/6, στις 18:30, στο πάρκο Ελευθερίας (μετρό Μέγαρο Μουσικής, πίσω από το άγαλμα κάποιου που μοιάζει με τον Λένιν).

υγ: ο χώρος θα έχει διαμορφωθεί στα πρότυπα του θωρηκτού Αβέρωφ, παρακαλούνται οι φίλοι που θα ενδιαφερθούν να ενδυθούν επισήμως και να φέρουν τις βουβουζέλες τους.

3 comments:

Anonymous said...

εκεινη την ωρα 1ον εχει μπαλα οποτε μαλλον οι φιλοι του του ποδοσφαιρου δεν τα ερτθουν και δευτερον το ποδοσφαιρο εχει βια οποτε δεν πρεπει να ασχολουμαστε με αυτο. Και οσο για τις βουβουζελες δεν ειναι σαφης σεξιστικος υπαινιγμος?


Ζινεντιν ο γνωστος

Anonymous said...

όχι, επειδή δεν είναι όλες οι γυναίκες βουβουζέλες!!

Ματεράτσι ο Αδικημένος

Радомир Эра said...

Εάν είχατε οικονομικά προβλήματα, τότε είναι καιρός να χαμογελάσετε. Το μόνο που χρειάζεται να επικοινωνήσετε με τον κ. Benjamin είναι το ποσό που θέλετε να δανειστείτε και η περίοδος πληρωμής που σας ταιριάζει και θα έχετε το δάνειο σας εντός τριών εργάσιμων ημερών. Μόλις επωφελήθηκα για έκτη φορά ένα δάνειο 700 χιλιάδων δολαρίων για περίοδο 180 μηνών με τη δυνατότητα πληρωμής πριν από την ημερομηνία λήξης. Ο κ. Benjamin με βοηθάει με δάνειο. Κάντε επαφή μαζί του και θα δείτε ότι είναι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος με καλή καρδιά. Το email του είναι Lfdsloans@outlook.com και ο αριθμός τηλεφώνου του WhatApp είναι +1-989-394- 3740.