Friday 24 October 2008

Ανοιχτή συνάντηση

Μιας και οι επιστολές και τα e-mails απ' τους θαυμαστές μας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, είμαστε αναγκασμένοι να ανακοινώσουμε ότι ξαναρχίζουμε τις ανοιχτές συναντήσεις της ομάδας. Η πρώτη εξ' αυτών θα λάβει χώρα την επόμενη Τρίτη, 28 Οκτωβρίου, στις 18:00, στο Αθηναϊκό Καφενείο (επί της Σώλονος, ανάμεσα στη Νομική και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου).
Ως θέματα συζήτησης έχουμε σκεφτεί τη διεθνή οικονομική κρίση και την εγχώρια "κρίση του πολιτικού συστήματος".
Αφού βρεθεί η λύση σ' αυτές τις δύο κρίσεις, θ' ακολουθήσει λαϊκό πρόγραμμα, με γκεστ σταρ το νομόρχη Θεσσαλονίκης και εθνικό ηγέτη, Παναγιώτη Ψωμιάδη. Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να τιμήσουμε τη μεγάλη εθνική εορτή, τον υπεράνθρωπο αγώνα των Ελλήνων φαντάρων που, αντιστεκόμενοι στον Ιταλό εισβολέα, κατέκτησαν τη μισή Αλβανία.
Η Εκκεντρική Επιτροπή (Ε.Ε.) της ΑήΒ

6 comments:

Anonymous said...

χαχα σα να κανετε πλάκα ακούγεται (Θαυμαστες, Ψωμιάδης κλπ)...και καλά ότι θα πάμε εμείς και θα περιμένουμε σα μαλάκες μόνοι μας να ρθετε. Δεν είναι πλάκα έτσι; Να ρθούμε όντως;

Anonymous said...

Κοίτα, στην ανακοίνωση της πρώτης εκδήλωσης της περσινής σεζόν είχαμε πει ότι "εμείς μάλλον θα πάμε". Τελικά πήγαμε και από τότε το μονιμοποιήσαμε (δες προηγούμενα σχετικά ποστς).

Οπότε να 'ρθετε, δεν κάνουμε πλάκα. Σοβαρά. Το μόνο για το οποίο δε μπορούμε να εγγυηθούμε είναι το πρόγραμμα (κάτι έτυχε στον Παναγιώτη και δεν είναι σίγουρο αν θα τα καταφέρει) ;)

Τα λέμε από κοντά!

Anonymous said...

χαχα οκ!
Μην ξεχνούμε ότι είναι και εθνική επέτειος...ο Παναγιώτης δε θα προλάβει να ρθει κάθως θα είναι δευσμευμένος απο τους "δημοσιοκάφρους" εκείνη την ημέρα!

Anonymous said...

καλά κάνετε.
και η συνάντηση και το χιούμορ είναι αναγκαία και ανατρεπτικά.
Κι ας είμαι μακριά.
Να συνεχίσετε έτσι ως το τέλος της βαρβαρότητας

Anonymous said...

παιδιά πότε υπολογίζετε την επόμενη συνάντηση; προσφάτως σας ανακάλυψα και τα ζητήματά σας με ενδιαφέρουν ιδιαιτέρως

Anonymous said...

Η επόμενη συναντηση θα γινει μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο (22-23/11). Δε λέμε πότε ακριβώς για να κρατάμε το κοινό σε αγωνία.

Στα σοβαρά τώρα, θα το συγκεκριμενοποιήσουμε τις επόμενες μέρες και θα το ανακοινώσουμε εδώ. Αν θες μας στέλνεις και to mail σου στο a_ou_b@yahoo.com για να σε ειδοποιούμε.